• Lábdagadás lehet a sok üléstől?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Cím! A bal lábfejem, bokám meg van dagadva, főként este, de mikor reggel felkelek akkor is. 8 órában ülő munkát végzek. Ez lehet az oka a lábdagadásnak? Köszönöm a választ.

        WEBBeteg szakértő válasza a bokadagadás témában

        Tisztelt Kérdező! Egyoldali bokadagadás helyi okot feltételez. Az ülőmunka valóban hajlamosít a bokadagadásra, különösen, ha keresztbe teszi a lábát. Első lépésként mozogjon minden nap legalább fél órát és mérje meg a bokáját mindkét oldalt reggel, este. Ezt feljegyezve keresse fel háziorvosát.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. november 12., 11:14; Megválaszolva: 2010. november 15., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: