• Térdfájásom egyre sürűbb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő vagy Doktor úr : következő az én dilemmám:évekkel ezelőtt csak időszakos volt , átmeneti tavasszal és ősszel, főleg este kezdtem, érezni , későbbekben nappal is mostanság kb egy éve folyamatosan fájnak a térdeim.Van amikor enyhe lüktető érzés, máskor térdtől lefele és fölfelé kb 8 - 15 centiméterig sugárzo fájdalom.van amikor hátul huzodik a lábam(horgasin népiesen) . Ha gugolni vagy magam alá huzni szeretném lábaim nagyon fájdalmas: van amikor égető és van amikor hasogato fájdalom. Nyáron nagyobb melegben mintha kissé megduzadtak volna a térdkalács körül, nyomásra nem érzékenyek.ha lázzas vagyok akkor ugyanez plusz az ujjaimnál is betüzesednek a forgoknál..levertség fáradékonyság, reflex késedelem jellemzőek rám a fájdalom melett. voltam orvosnál: ortopédusnál minden rendbe,vérképből pedig: paizsmirigy tulmüködés, gyogyszert kaptam rá: Metothyrint,,szuv ultrahang, ekg rendbe, egyébb ultrahang: vesekő a bal vesében 3 mm, még megvan , sok folyadékot javasoltak.streptococus garatválladék negativ.(2000 ben kezeltek streptococusszal). Vérképben: AST 300 E ,Latex pozitiv ++ ,TSH 0,144 , LDL cholesterin:3,79 ,cholesterin 5,7 ,Lymphocyta 49 % ,vörösvértest szám 5,57,VVS átlag haemoglobin 25,9 . ezek az eredmények amelyek eltérőek. régebb ittam Flector port és 2 napig nem fájtak a térdeim.kérem probáljon felállitani egy diagnozist , koca dohányos vagyok, alkoholt évente max 2 pohár.viszont az étkezésem eléggé hullámos a munkahelyem végett. nem élek éjjelező életet . Köszönöm szives türelmét és szakértelmét, tisztelettel Makó Attila

        WEBBeteg szakértő válasza a Térdfájás témában

        Kérdését néhány napja megválaszoltam.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. november 10., 11:40; Megválaszolva: 2010. november 13., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: