• Teniszkönyök

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Teniszkönyök miatt fáj a kezem , végigprobáltam mindent amit az ortopédus javasolt ,most injekciot kapok a kezembe.Tájékoztattam a dokit ,hogy nebibeta vérnyomás csökkentö gyogyszert szedek .Tegnap kaptam az elsö injekciot ami miatt nagyon megfájdult a fejem vettem be fájdalom csillapitot amikor hazaértem ,majd elmentem boltba onnan visszatérve megmértem a vérnyomásom 15 ora-kor 172/95 92-volt vettem be a vérnyomás csökkentöböl majd este 21-orakor 142/91 91 volt .Erröl feltétlenül tájékoztatom majd az orvost .Ön szerint ilyen hatás mellett megkapom-e a következö injekciot vagy csak a mütét marad ? Azt is megszeretném kérdezni hogy normális ilyenkor az ujjak bedagadása és ez a nagy fájdalom amit most érzek kissebb mozdulatoknál is .Válaszát elöre is köszönöm

        Dr. Bogdán Aurél válasza a teniszkönyök témában

        Az ujjak bedagadása és zsibbadása, fájdalma nem szokásos. Az injekciót valóban nem szoktuk adni beállítatlan vérnyomású betegeknek. Akinek beállított a vérnyomása, ott igen ritkán szokott ilyen panaszt okozni, de nem kizárt. A vérnyomáskiugrást más is okozhatta. Mindenképpen tájékoztassa kezelőorvosát, aki majd mérlegeli a további teendőt. ha az injectió sem használ, illetve vérnyomásproblémái miatt nem adható, akkor csak a műtét nyújthat megoldást.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2010. november 09., 06:24; Megválaszolva: 2010. november 11., 22:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó