• Gerincsérv nem műthető szívbetegség miatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Apukámnak gerincsérve van óriási láb fájdalma van ,az orvosa azt mondja a sérv miatt. Nem műthető a szív betegsége miatt.Kapott már infúziós kezelést ,orvosságot ami két három napig jó is de utána ugyan úgy fáj .Mit tegyünk hova menjünk

        WEBBeteg szakértő válasza a gerincsérv témában

        Tisztelt Kérdező! A fájdaalomcsillapítás az elsődleges. Ha nem elég a hygományos fájdaalomcsillapító (pl. Algopyrin), akkor erősebbeket kellene szedni, vagy Contramal, vagy ha az sem elegendő, akkkor egy idő után sajnos erősebb opioid, vagy kábító fájdaalomcsillapítóraa is szükség lehet. Emellett nagyon fontos, hogy lehetőség szerint fizioterápiás kezelés, torna is történjen, mert ezektől várható hosszabb távon javulás!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. november 07., 20:25; Megválaszolva: 2010. november 10., 10:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: