• Lábfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot Tisztelt Doktor nő/úr A következő lenne a problémám,nagyon sokat fáj és görcsöl a lábam a következőek a pontos tünetek:reggel mikor felébredek a talpam fáj ez egy ilyen görcsös fájdalom ami elmúlik mikor mozgatom egy kicsit,de ez a görcsös fájdalom jelentkezik mikor futok vagy néha gyaloglás közben is,plusz futásnál nagyon hamar elfáradnak a lábizmaim és a talpgörcs mellett a sípcsont melletti izom is görcsöl,rendszeres vádli görcs éjszaka plusz mindig hideg és fázik a lábfejem. A vitamin hiányt ki lehet zárni mert tudatosan rengeteg vitamint fogyasztok,nagyjából egészségesen étkezek,rendszeresen mozgok sportolok,ezért is zavar főként a sportban zavar ez,ja és nem dohányzok.válaszát előre is köszönöm Tisztelettel András

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a lábfájás témában

        Tisztelt Kérdező! Az izomgörcs leggyakoribb okai a vitamin, vagy ásványianyaghiány, érszükület, vénás keringési zavart, vagy az izom túlterhelése. Belgyógyászatra menjen el elsősorban, hogy a fázékonyság hátterében érproblémát kkizárjanak, valamint próbáljon meg éjszakára izomlazító kenőcsöt használni.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. november 05., 16:22; Megválaszolva: 2010. november 10., 10:18

        Tudjon meg többet: lábfájás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: