• Carpal turnel szindróma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Köszönöm Doktor Úr a válaszát! Már csak annyi kérdésem lenne ezzel a betegséggel kapcsolatban,hogy erő;-nyomás ráhatásától függően kialakulhat-e ez a betegség kb. 4 hónap alatt ,(-úgy hogy műteni kellett sos-ben-)???? Az OMFI D14-es kóddal foglalkozási betegségnek nyílványitotta;és bejegyezte.........mint foglalkozási megbetegedést...........-ezt már csak magán jelleggel kérdezem. Várom válaszát ! Tisztelettel : Ildi

        Dr. Bogdán Aurél válasza a carpal tunnel témában

        Minden további nélkül kialakulhat 4 hónap alatt, ha ez az igénybevétel hírtelen alakul ki, illetve jeletősen erősebb a korábban megszokottnál.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2010. november 04., 15:35; Megválaszolva: 2010. november 08., 21:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: