• Térdfeltöltés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        3 éve diagnosztizálták bal térdemben csontelhalást, nagy kiterjedésem.Orvosom csontfeltöltéses műtétet javasolt, majd térd protézist.Jelenleg húzódik a műtét,várólistán vagyok.Kérdésem mik az esélyeim, tudok -e rendesen menni, menyi ideig nem terhelhetem a térdem?Bal csípőm is protézis műtétre vár.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a térdműtét témában

        Vizsgálat nélkül, illetve a röntgen felvételek és a korábbi dokumentumok ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. A terhelhetőség elérése függ az alkalmazandó csontfeltöltési eljárástól, a protézis típusától, az Ön csontállományától, a műtéti technikától. Én csak nagyon körülbelüli időt tudnék mondani (kb. 6-10 hét). Pontosabb adatokért az operáló orvosához forduljon.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2010. november 02., 15:25; Megválaszolva: 2010. november 05., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: