• Mi lehet ez a probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr/ Nő! Páromról lenne szó,Férfi és 41 éves. A helyzet az,hogy a bal karjában már hetek óta tartó izomlázszerű fájdalmat érez..Pontosabban a bal felsőkarjában a váll és a könyök között. Olykor csillapszik,máskor sokkal erősebb.Főleg éjszaka jelentkezik,amikor a akarja tartósan pihen.Ma pl.: egész nap fájt neki,alig tudott vele emelni stb..akadályozza a mozgásban is.Már akkor amikor jelentkezett elkezdte inni a Magnéziumot,megmutatta háziorvosnak is,semmilyen külső elváltozást nem lehet látni,Magne B 6-ot írt fel,amit azóta is szed,napi 2-őt!Azóta sem hatott neki semmit sem. Kenjük a kezét Diclofenac-ratiopharm-al,de már ez sem igazán hat.... Mégis mi lehet a probléma? Izomláz már régen elmúlt volna...Mozdonyvezető így előfordul,hogy pl.: géptér ajtókilincset kell jó erősen lenyomni!Rándulás,reuma vagy mégis mi? Előre is köszönöm a mihamarabbi választ!!!!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a karfájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Amit a leírásából látok, hogy nem izomlázzal van dolgunk. A komolyabb húzódástól, a részleges izomszakadástól, nyaki borda megléte, nyaki gerincsérven át bármi okozhat hasonló tüneteket. Amit javasolni tudok keressenek fel egy traumatológiai vagy ortopédiai szakrendelést, ahol célzott vizsgálatokkal közelebb lehet jutni a valós okokhoz és a megfelelő megoldásokhoz.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2010. november 01., 17:25; Megválaszolva: 2010. november 04., 11:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: