• Leszázalékolás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Csípőficammal születtem, mára már annyira csunya a csipőm, hoghy igencsak sántitva járok. A csípőficamos lábam a job, a bal lábam lábfeje pedig eltöredezik csak ugy magától. Most van a csontok kivizsgálásának menete. Ct-re kel mennem hogy mitől törik el a lábfejemnél a csont. Dolgozni nem nagyon birok , mert az egész lábam fáj, most már mindkettő. Kérdésem a következő.: Ön szerint ha elinditanánk a leszázalékolást, mennyi esélyem lenne rá? Második kérdésem: a leszázalékoláshoz mindenképpen szükséges hogy kórházbe kell feküdni? Tisztelettel: Bachné

        Dr. Bogdán Aurél válasza a csípőficam témában

        Vizsgálat nélkül, illetve az eredmények ismerete nélkül nem tudok megfelelő választ adni a kérdésére. Amennyiben a vizsgálatok olyan kórképeket igazolnak, melyek nem gyógyíthatók, csak kezelhetők, illetve a csípőficamán és a rendszeres töréseken műtéti megoldással nem lehet javítnai (pl. protézis), akkor nagy esélye van egy nagy foku leszázalékoláshoz. A kórházi befekvés a legtöbbször elkerülhető a kivizsgálások során, de ez függ a részeredményektől is.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2010. október 30., 10:52; Megválaszolva: 2010. november 03., 22:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: