• Karfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Anyukám nevében írok. Sajnos lassan 8 hónapja nagyon fáj a karja.Az elején enyhébb fájdalmai voltak viszont az utóbbi 2 hétben már nem tudja elviselni.Nem alszik nem eszik. A bal karja és válla fáj, könyökig. Mozgatni nem tudja, de nincs olyan testhelyzet amikor nem fájna neki. Voltunk MRI -n röntgenen de nem mutat ki semmit. Az orvosok nem tudják mi lehet a baj. A fájdalom amit érez szúró, mintha tűk szúrnának belé, és mintha egy gumiszalag lenne a kezében ami nem hagyja hogy mozgassa. Az az utolsó reményünk hogy talán valaki rájön mi lehet a baj és akkor lehetne orvosolni, mert ez így elviselhetetlen. Válaszát előre is nagyon köszönöm. Üdv.

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a karfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Nem tudom, hogy a fájdalom mellett volt-e duzzanat a csuklón, vállon esetleg. A laborvizsgálati eredményről sem írt, hogy van-e kóros eltérés. Így nagyon nehéz értékelni, de lehet ún. neuropathias fájdalom, mely szúró, égő lehet, pl. cukorbetegséghez, vagy más endokrin megbetegedésekhez is társul. Nagyon fontos a társbetegségeket is megnézni. Ki kell zárni, hogy nincsen-e valamilyen daganatos betegség a háttérben.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010. október 29., 23:16; Megválaszolva: 2010. november 05., 19:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: