• Mit tegyek!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 210 07 19.én műtöttek porckorong sérvel! A jobb 3 !Az elő háromhétben teljesen megszünt az irtózatos kin, de utána fokozatosan kezdtett a fájdalom visszatérni, már nem olyan nagy intezitással de fáj a lábam , fáj a derekem! A sbész azt mondta hogy kivette a porckorongot és erősödni kell a deréknak, a lábamba meg sérült az idegszál , még nem jött helyre!Csak fájdalom csillapitóval tudok élni pedig azért műtettem magam hogy ne kelljen valamit mert iszonyu fájadlom volt a kiszakadt sérv!Uszok , tornázok minden nap! És fáj!!! Mit tehetek még ez ügyben, ami a fájdalom csillapítókat kizárhatná! Nélküle nagy a fájdalom megint!!!!!!!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a gerincsérv témában

        Tisztelt KÉrdező! Valóban igaza van az idegsebésznek, a gyógyulás hosszadalmasabb folyamat, van, hogy fél ébűvnek is el kell telnie, mire az izmok megerődödnek, helyreállnak a normális viszonyok. Majd későbbiekben egyéb fizioterápiás kezelések is szóba jönnek, egylőre csak a torna és az úszás, ami segíthet.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010. október 28., 08:09; Megválaszolva: 2010. november 02., 20:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: