• Farokcsont törése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr. nő! 41 éves nő vagyok és már lassan több, mint 4 hónapja fenékre estem, minek következtében eltört a farok csontom. Lassú fájdalmas gyógyulás áll mögöttem, viszont el vagyok keseredve, mivel az ülés azóta sem tökéletes… vagy is nem tudok rendesen ülni és az ülésből való felállásnál is nagyon fáj a farok csont környéke. A kérdésem az lenne, hogy valóban ennyire lassan múlna a fájdalom, vagy esetleg lehet valamilyen szövődmény, visszamaradt esetleges gyulladás a háttérben. Minden más mozgásforma tökéletes megy, már futok is és sportolok, az nem okoz gondot. Válaszát előre is köszönöm. Üdv: Kati

        Dr. Csuth Ágnes válasza a farokcsont témában

        Kedves Kati! Arra biztatnám, hogy mivel még négy hónap után is ennyire fájdalmas az ülés, készüljön gy kontroll röntgen, addig is speciális lyukas párnán üljön.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 27., 14:46; Megválaszolva: 2010. október 31., 17:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: