• Csontkinövés a sarokcsonton

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        "sarkantyúm" miatt majdnem . járóképtelen vagyok. Kaptam már lyukas betétet,szilikon sarok betétet, lúdtalp betétet,fizikóth-át,most legutóbb Flector granulátumot szedtem,de semmi nem segít. Kértem szteroid inj-ót,de nem javasolta az orvos. nem tudom mit tegyek,mert egyre rosszabb,50 m-t ha tudok menni,nagy nagy fájdalommal. A kérdésem az lenne,hogy a gördülő talpú cipő javítana-e a helyzetemen?Mivel ezek nekem nagyon drágák,félek ha esetleg kölcsönnel megvenném,az sem segítene,mint a drága betétek,és fölösleges pénzkidobás,ha azt sem tudnám hordani. Nem tudom szokták -e javasolni ilyen estben. Várom válaszát Köszönöm

        Dr. Bogdán Aurél válasza a sarokcsont-kinövés témában

        A gördülőtalpú cipő nem segít, ha a betétek és a gyógyszer sem segített. Nem tudom, hogy a kolléga miért nem javasolja az injekciót (magas vérnyomás, cukorbetegség), de ebben a szituációban, mikor már a segédeszközök és a gyógyszerek együtt sem hatnak, csak az injekció és a műtét marad. Azt javaslom beszéljék át még egyszer a dolgot, vagy keressen fel egy másik ortopédust.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2010. október 26., 14:35; Megválaszolva: 2010. október 29., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: