• Használ vagy nem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kérdésemre kaptam válasz miszerint :( nincs sérve, csak porckorong kiboltosulás, melyet műteni nem kell). Egy kollegám ajánlott nekem lóbalzsamot hogy használjam azt mert neki jo volt bár nem tudom neki van e fajta betegsége, de ő derékra használja. Nekem segíthet esetleg ez a balzsam? Köszönöm: Kati

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a gerincsérv témában

        Kedves Kati! Én nem ismerem a lóbalzsam hatását. Véleményem szerint inkább a gerinctorna és úszás tarthatja karban.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. október 24., 14:59; Megválaszolva: 2010. október 28., 18:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: