• Köszönet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        balesetem után kb...5 hónapjára derült ki ,hogy bokaszalag szakításos törésem volt. Mért nem tudták ezt előbb kimutatni röntgenen ...? Később ez viszont kimutatható volt . De viszont a bokám nem hajlik rendesen...mit tudok ilyenkor tenni?!(műtétem nem volt.) Előre is köszönöm....! Köszönöm az előző kérdésre a választ. ortopéd sebésznél voltunk 5 hónap elteltével .és ő elküldött röntgenre , és nála kimutatható volt a szakításos törés . Ezt a véleményt se a felvételeket az előző dr-ok nem akarjál elfogadni , és nem is veszik figyelembe a tényeket. Én nem tudom elfogadni az előző orvosok döntését .mit tudok ilyenkor tenni ..vagy mi a teendő..?

        Dr. Bogdán Aurél válasza a bokasérülés témában

        Azt javaslom, ha panaszai tartósan fennállnak egyeztessen az ortopéd orvossal esetleges fizikoterápiáról, vagy műtétről!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2010. október 19., 15:54; Megválaszolva: 2010. október 20., 14:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: