• Mi lehet a problémám

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        35 éves nő vagyok, tavaly 2009 novemberben műtöttek carpalis alagút szindrómával a jobb csuklómon. 2010 szept.23-án mütöttek nervus ulnaris (könyök magasságban)szintén a jobb kezemen , ez mellett az ortopédus teniszkönyököt állapított meg a jobb könyökömnél .Ezek mellett elofordul olyan , hogy este lefekszem minden probléma nélkül de reggel arra ébredek , hogy fájdalmat érzek a lábaimban mintha izomláz lenne ,ill a jobb térdemben feszülést és fájdalmat érzek föleg hajlításnál. bal lábszáramon pedig kb 1 éve van egy folt ami pihentetéskor halványul de nem tünik el ,fájdalmat nem okoz csak ott van .Kezeim pedig kisebb súly (pl 30db tojás)emelésétöl is megfájdulnak .Kihez forduljak ezekkel a problémával ill tanácsot szeretnék kérni mi lehet ez .Milyen betegségre utalnak a leirt tünetek .Válaszát elöre is köszönöm

        Dr. Bogdán Aurél válasza a mozgásszervi panasz témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. panaszai lehetnek mozgásszervi eredetüek, de idegrendszeri eredetüek is. Ami ortopédiai eredetű lehet, azzal már zömében megműtötték. Azt tanácsolom első körben mutassa meg magát egy ideggyógyásznak. Nézzék meg, hogy a fájdalmak és az izomgyengeség hátterében nem áll e valamilyen neurológiai kórkép. Szóba jöhet még immunológiai vizsgálat is az esetleges autoimmun kórképek kizárása céljából!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2010. október 14., 13:15; Megválaszolva: 2010. október 16., 14:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: