• Keresztcsonttáji fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor Plosz jános dr ur!a problémám 3 honapja tart!középtáji alhasi tompa fájdalom!nögyogyász gyulladást állapitott meg,klion kuppal kezelte!elmult,majd 2 hét kb és ujra kezdődött keresztcsonttáji fájdalommal együtt!ez inkább ülö helyzetben erősödik,egyébként van hogy nem is érzem!de szinte mindennapos!a szeméremcsont felett középen és nem is fájdalom inkább kellemetlen érzés!székletem napi 1/néha kimarad egy nap/volt már h enyhe szorulásom volt és olyan érzés volt mintha csipett,bökött volna a széklet!vannak napok mikor gázosabb vagyok/ritkán/hasi uh negativ,vizelet vizsg.negativ,nögyogyászat n egativ!!ön szerint mi okozhatja a problémám?köszönettel:Szilvi

        Dr. Plósz János válasza a keresztcsont témában

        Panaszát okozhatja a deréktáji gerinc rendellenessége (porckorong-kiboltosulás, kisizületi eltérés) de akár aranyeresség is (bár ez inkább gát-táji fájdalmat okozhat). Javaslom, nézesse meg a gerincét reumatológussal illetve érdemes lenne egy végbél-vizsgálatot (rectoscopia) is elvégezni.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010. október 06., 20:29; Megválaszolva: 2010. október 07., 20:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: