• Meddig tart a fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2010. augusztus 3-án műtöttek kiszakadt porckorongsérvvel(14mm), a fájdalmaim kb. 2 éve kezdődtek, de tudtam mellette kosárlabdázni rendesen, csak néha előjött a fájdalom, főleg ülés közben, idén márciusban keltem fel úgy h iszonyatos fájdalmam van és nem bírok mozogni se szinte. A műtét óta változó az állapotom, hol nincs fájdalmam, hol pedig van. Gyógytorna után eleinte fájt eléggé , még sugárzott a lábamba, aztán egy pár hétig semmi fájdalom, azóta reggelente szoktam jobban érezni, valamint az utóbbi pár napban visszatért az a fájdalom amit eleinte éreztem, tompa fájdalom, néha a lábamba is érzem. Főleg ülés közben. Rendszeresen csinálom a gyógytornát, valamint járok úszni heti 2-3szor. gyorsúszás, valamint mellúszás, mind a kettőt szabályosan persze. Normálisak a fájdalmaim, vagy ugyanezek a fájdalmak már nem jelentkezhetnének?

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a gerincsérv témában

        Úgy emlékszem, hogy a kérdésre korábban már válaszoltam. A műtét utáni fájdalom bizonytalan ideig elhúzódhat, a hegesedés miatt is megválatoznak a viszonyok. Ha nem múlik a panasz, akkor meg kell kontrollálni MR vizsgálattal, hogy mi okozza a problémát.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. szeptember 28., 13:54; Megválaszolva: 2010. október 01., 18:05

        Tudjon meg többet: gerincsérv
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Bal csuklómon 12 éves koromban volt egy törés. (Foci közben elestem.) A törés összeforrt, azóta nem volt vele problémám semmilyen fizikai igénybevétel esetén (sport, munka). Fél éve kezdett el fájni, amikor fizikai...
        Hónapok óta fáj a hátam, a gerincem!mostmár kb 3 hete éjszaka alíg bírok mehfordulni, háton nem tudok aludni!mellkasi szorítást is érzek!ill. A csípőm olyan mintha becsípődne v begörcsölne !reumatológiára mentem, ahol a szakvélemény:...