• Fáj a vádlija és a térdhajlata

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Férjem nevében írnék. Már kb. fél éve esténként gyakran vádli fájdalomra panaszkodik. Mindkét lábában érzi, főleg a térd hajlatokban. Munkahelyén sokat jön-megy, azonban még hétvégén amikor nem dolgozik akkor is jelentkezik a fájdalom. Ha erősen masszirozzuk, akkor kicsit jobb, gyógynövényes krémmel szoktuk kenni (vadgesztenye, Richtofit sport krém), de igazából egyik módszer sem a leghatásosabb. Milyen orvoshoz forduljuk, mi lehe ennek az oka? Mozgásszervi probléma lehet, vagy belsőszervi stb. Válaszát előre is köszönöm!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a vádlifájdalom témában

        Kedves Asszonyom! A vádlifájdalom hátterében állhat magnéziumhiány, keringési zavar, mely artériás, vénás is lehet. Az artériásra jellemző, hogy mozgásra fokozódik, pihenésre megszűnik. Amennyiben ez nem jellemző, és nincsenek visszeres panaszok, akkor próbáljon meg a férje Magne B6-ot szedni, ha néhány hét alatt nem javul, vagy fokozódna, keressék fel a háziorvost.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. szeptember 27., 19:55; Megválaszolva: 2010. szeptember 29., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: