• Leszázélékolás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Különböző reumatikus problémáim vannak. Sérv a gerincben, nyaki lordiosis, bal vállamban rotátorköpeny szakadás, lehet, hogy a jobb is kezdi, kisizületi gyulladás a kéz ujjaiban, térdizületi kopás. Mivel ülőmunkát végzek, kifejezetten számitógép előtt, sajnos ez egyre több nehézségbe ütközik. Egyre gyakrabban kell pihenőt tartanom, de a folytatáskor már 5 perc múlva fáj a hátam, nyakam. Már sok minden kipróbáltam. Kérdésem, hogy van-e lehetőségem akár részleges rokkantnyugdijra. Ha igen, akkor hol és hogy induljak el. Köszönettel

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a rokkant témában

        Tisztelt Kérdező! Mindenképpen reumatológiai szakvélemény szükséges, illetve ha megoldható, rehabilitációs kezelés bentfekvéssel. Ha ezt sikerült, sajnos akkor sincs garancia, hogy megkapja a rokkantnyugdíjat.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010. szeptember 26., 21:12; Megválaszolva: 2010. szeptember 30., 14:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: