• Térdfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr/nő Azt szeretném meg kérdezni,hogy mi okozhatja hogy az össze tört jobb térdemben a porcok számtalan kezelés után sem akarnak helyre állni vagy legalább fájdalom mentesek lenni tavaly már túl estem egy elmslie-trillat műtéten mert folyton patellaficamom volt az előtt daganatot találtak benne és előtte volt egy porc műtét ahol szét tört porcoktól tisztították meg a térdem de a sok gyógyszeres és műtéti beavatkozások ellenére a porcok tovább romlanak és hogy az akkori orvosomat idézzem ,,rohad a porc a térdembe"most egy injekciós kezelést javasoltak de nem igazán tudom hogy bele merjek e menni!Ha el mondaná nekem a véleményét és,hogy ön szerint ez miért lehetséges azt nagyon megköszönném!! Tisztelettel:Péter

        Dr. Bogdán Aurél válasza a Térdfájás témában

        Pontos választ a dokumentációk, röntgenek illetve vizsgálat nélkül nem tudok adni! Számtalan oka lehet annak, hogy a panaszai fennállnak. Arra kérem, hogy milyen balesete volt, hogy a térde összetört, milyen kezeléseken van túl, milyen daganat volt a térdében, milyen módszerekkel takarították ki a térdét. Amiket nagyvonalakban felvázolt az alapján úgy gondolom, hogy vannak olyan injekciók melyek jó hatásúak lehetnek. Kérem írja meg milyen injekciót javasolt a kezelőorvosa és arról is kifejtem véleményemet. Várom mihamarabbi válaszát!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2010. szeptember 22., 21:43; Megválaszolva: 2010. szeptember 24., 00:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: