• Mozgás közben ropogok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Régen eveztem és a bal oldalam enyhén kattogott (boka, csukló) ezért szedtem sport közbe az AmWay-nál kapható rákból kivont porcerősítő készítményt, nem észleltem javulás, így mikor elfogyott nem vettem még. Egy hete hagytam abba az edzést, a kondizást 2 hete, mert észrevettem hogy egyre jobban ropogok és a jobb felem is elkezdett ropogni. Mozgásnál ropog a bal oldalamon a bokám, térdem a csuklom és észrevettem hogy az állkapcsom is mintha kattogna, a jobb oldalamon szintén a bokám, térdem és a csípőm, könyök hajlat enyhén fáj ha a kézfejem jobbra kifelé fordítom és behajlítom. Csuklóm is ropog ezen az oldalon. Háziorvosnál voltam, de ő tovább küldött az ortopédiára, de oda időpontot fél év múlva lehet kapni. Sok gyümölcsöt eszek, pezsgőtablettákba C vitamint, magnéziumot és kalciumot szedek, az utóbbi kettőt ezen a héten kezdtem el. A csípőropogást a mai nap vettem észre, és mintha rosszabb lenne minden. Nem tudom mit tegyek. (2010. 09. 05.)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ízületi panasz témában

        Kedves Kérdező! Porcerősítő készítmény szedése és az ízületek pihentetése javasolt. Ha aggódik, és korábbi időpontot szeretne, keressen fel másik ortopédiai szakrendelést, hátha ott hamarabb adnak időpontot, vagy forduljon magánrendeléshez. A pontos ok csak vizsgálatokkal deríthető ki, mindenképp meg kell várni az ortopédiai vizsgálat eredményét.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 05., 09:21; Megválaszolva: 2010. szeptember 07., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: