• Vizesedik a térdem!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Május 27-én átestem egy,térdszalag műtéten(elszakadt,ezt pótolni kellett),azóta javult a seb gyógyult,ám ami zavar,hogy állandóan vizesedik,és dagadt,emellé még fáj is mivel még mindíg nem tudom bahajlítani úgy ,ahogy az orvos szerint kellene!Mit lehetne tenni,hogy minél hamarabb gyógyuljon meg,gyógytornára azóta járok,de ennyit javult csak.Hová forduljak?Válaszát előre is köszönöm Üdvözlettel Ivett.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a térd témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Ilyen műtétek után 3-5 hónap is lehet a regeneráció intervalluma, így még ez Önnél is megvalósulhat. A dagadás és a fájdalom már nem kellene, hogy ennyire befolyásolja a térd mozgását, mint az Ön esetében. Amit tehet, hogy kikéri kezelőorvosát, mert Ő ismeri azt a technikát, mellyel operálta és lehet, hogy ezzel a metódussal lassabb, de biztosabb javulás várható, ezért húzódik a javulás eddig. Illetve a gyógytornász munkájáról is Ő tud nyilatkozni, mert Ő ismeri a mozgástartományok alakulását! ezek mellett egy kis porcerősítőt és nem szteroid gyulladáscsökkentőt is szedhet a gyógyulás meggyorsítására!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2010. augusztus 16., 20:17; Megválaszolva: 2010. augusztus 18., 23:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: