• Komoly-e a dolog?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Fiamnak kb. 6hónapja a bal bokája minden lépésnél roppan . Teljesen hangosan hallatszik.Más egyéb tünet, lob, duzadás ,fájdalom nincs.Ez a zaj kiséri minden egyes lépését. A paksi rendelőintézetben volt ortopéd orvosnál, a héten,aki megvizsgálta és közölte, hogy ez nem baj, ezen nem lehet segíteni. Számomra ez nem elfogadható diagnózis. Mit tanácsol, melyik kórházban, melyik orvost keressük fel, ezzel a rettentő zavaró tünettel. Nem gondolom, hogy az egész hátralevő életében ezzel kellene élnie a 20 éves fiamnak. Várom válaszát és tanácsát az egészségügyi intézményre vonatkozóan elérhetőséget. Köszönöm Nné H. Mária

        Dr. Bogdán Aurél válasza a ropogó ízület témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. A leírása alapján több dolog is állhat a háttérben. Szabálytalan lefutású in, kis méretű csontkinövés, ínhüvelygyulladás, a láb statikai elváltozása. Azt tanácsolom, hogy keressen fel egy ortopédklinikát (Önökhöz közel Pécs illetve Budapest van), ahol vizsgálat után megmondják a panaszok okát és a lehetséges terápiát.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2010. augusztus 13., 19:34; Megválaszolva: 2010. augusztus 16., 22:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: