• Futás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv. 2010 márc-ban egy gerincműtéten estem át. 4-5 csigolya sérv, 3-4 ill. 5 csigolyánál gerincszükület volt, amit felszabadítottak. A kérdésem az lenne, hogy mikor kezdhetek el újra futni. A műtét elötti évben rendszeres futó voltam ( napi 7km erdei terepen), valamint ha nem futottam itthon tornáztam. Most már kezdek tornázni a gyógytornán kívül és úszom is heti két alkalommal, de a futás nagyon hiányzik. Mikor kezdhetem le? A fokozatosság elve alapján. Köszönöm: Marcsi

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a gerincműtét témában

        Kedves Marcsi! Csakis a fokozatosság elve alapján lehet elkezdeni, de véleményem szerint 1 évet érdemes várni. Valójában ha visszamegy kontrollra az idegsebészetre, akkor érdemes rákérdezni!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010. augusztus 08., 22:37; Megválaszolva: 2010. augusztus 10., 20:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: