• Milyen izomlazítót szedhetem ha műbillentyűm van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2001 ben műbillenytyűt kaptam, syncumart szedek, de sokat fáj a derekam, de sem a voltaren, sem sirdalud, sem kataflan nem jöhet szóba, ezért olyan izomlazítókat keresek, amelyeket bátran stedhetek ilyen esetekben is, köszönöm!!

        WEBBeteg szakértő válasza a izomlazító témában

        Tisztelt Kérdező! A nem szteroid gyulladáscsökkentők szintén fokozzák a vérzékenységet, mert gátolják a vérlemezkék összecsapzódását. A Mydeton, vagy Myderison nevű gyógyszerek valamelyikének nincs ilyen mellékhatása, azokat nyugodtan szedheti.



        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. augusztus 06., 15:15; Megválaszolva: 2010. augusztus 10., 20:01

        Tudjon meg többet: izomlazító
      • Kérdések és válaszok a témakörben: