• Hasító, nyilalló, hihetetlenül erősfájdalom a farban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném megtudni, hogy milyen betegségekre utalhatnak a következő tünetek illetve, hogy mi javallott az egyes esetekben: hasító, nyilalló, hihetetlenül erős (a szülésnél is erősebb) fájdalom a farban és csak az egyik végtagban (bal lábban) hol lejjebb, hol feljebb. A fájdalom csillapodik, sőt van amikor nem is érezhető egy-két fekvő pozícióban és erősödik felkelés után, de ekkor még a lábra állás is nehéz, nemhogy a közlekedés. Gondot okoz az járás, az egy helyben való állás. Ez soha eddig elő nem fordult ilyen formában, bár egyéb fájdalom folyamatosan szokott lenni (reumatikus, illetve visszér). Megjegyzem, hogy mindkét láb visszeres, sőt most már kezd átterjedni más testrészekre is. Köszönettel, Éva.

        WEBBeteg szakértő válasza a mozgásszervi panasz témában

        Kedves Éva! Fájdalma lehet gerinc eredetű, ezért szükséges fizikális vizsgálat, képalkotó vizsgálatok (röntgen, CT) elvégzése. Reumatológust keressen fel.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. július 31., 17:50; Megválaszolva: 2010. augusztus 02., 13:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: