• Könyök izület

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A problémám hogy a jobb könyökömben érzek egy éles fájdalmat bizonyos kitolásos mozdulatoknál....elég régen kondizom de soha sem nagy súlyokkal nem szedtem szteroidokat sem és nem hajtottam túl magam....mégis mostanában fekvenyomásnál érzek a jobb könyökömben egy éles fájdalmat ami erőltetés nélkül nem jelentkezik. Most pihentetem és Dona porcerősítőt szedek napi 1000mg-ot.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a könyökfájdalom témában

        Pihentesse tovább néhány hétig, szedje a Donat, majd néhány hét után fokozatosan terhelje, ha néhány hét múlva is jelentkezik fájdalom, akkor keressen fel ortopédiát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 30., 10:25; Megválaszolva: 2010. augusztus 01., 18:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: