• Reumatológia. Mit jelent a diagnózis?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        fok.háti kyph.és lumb. lord. B-ra convex scol.B-C 2 hu.Sp.trap.Szélső helyzetben kötött nyaki ,kp.kötött lumb.ger.mozg.,végponton krepit.Vállak ropognak,kirot.végponton besz.Könyök,csukló szabad,kisizületeken szolid.arth.öklképzéskor körmöket elrejteni nem tudja.Laseuge l.u. neg.Csípők rot.kp.,abd.jelentősen besz.Karokon kisfokú,AV-on súlyos fokú lymph-lip oedema.Térdek kiszélesedtek,krepit.,valgus állásban.Elsimult harántboltozatok.Reflexelt.,érzészvar nincs.Folyamatos fájdalmaim vannak már Bp-en is voltam a lymphoedema központban,de a fájdalmaim nem változtak.Mit tehetek?Magas vérnyomás,ISZB,Pszhiésbetegség,véredények funkciói súlyos probléma,lymphoedema cronica.,polyartrózis.köszönöm válaszát mire számíthatok már járni is nehezen tudok,mert fulladok is.

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a mozgásszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! A lymphoedemanak számos oka lehet, nem tudom, hogy történt-e részéetes belgyógyászati átvizsgálás. A fulladás, lábdagadás lehet szívelégtelenség jele, májbetegség, vagy vesebetegség is. Ezeket kell részletesen körbejárni!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010. július 25., 19:59; Megválaszolva: 2010. július 27., 19:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: