• Értágulat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Márciusba műtöttek porckopással, azóta igen erősen fáj a térdem alatt a hajlatban valamint a sípcsontom körül . Ha sokat állok egy helyben, vagy ha megfeszítem a lábam! Az orvos Detralex tablettát írt fel a műtéti lapomra... Utána néztem, hogy értágulatra van ez a gyógyszer! /a bőrömön nincs látható nyoma/ Szedem 3 hónapja de nincs javulás! Külföldön dolgozom TB problémák miatt csak Szeptemberbe tudok orvoshoz menni! A kérdés, hogy ha sportolok javul e a helyzet? Vagy romlik, valamint h biztos e h értágulat? (Nézze el a fogalmazási hibákat)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a lábfájdalom témában

        Ha fáj, akkor ne sportoljon. A Detralex vénás elégtelenségre alkalmazható, pontos adatok ismerete és vizsgálat nélkül nem lehet diagnosztizálni, hogy mi okozza a panaszát. Ha kifizeti a vizsgálatot, hamarabb is elmehet orvoshoz, ezt javaslom, mert látatlanban nem lehet segíteni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 23., 16:22; Megválaszolva: 2010. július 26., 13:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: