• Sarok fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Túlsúlyom ellen fokozatosan kezdtem naponkénti sétámat. Első esetben 15 perc, majd fokoztam egészen 1 óra hosszára. Ezt egy hónappal ezelőtt kezdtem. A súlyom lassan - az egészségesebb táplálkozás eredményeként is - kezdett csökkenni, azonban a lábam egyre jobban fájt. Az egy órai séta után szinte járóképtelenné váltam! Azóta sem tudok a sarkamra rálépni, a lábfej külső élével próbálom kompenzálni. Kaptam rá Fortedol tablettát és fiziotherápiás galván kezelést, azonban ez sem segített. El vagyok keseredve, mert szeretnék mozogni, azonban a fájdalommal nem bírok mit kezdeni.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a sarokfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Fel kell keresni egy ortopédiai szakrendelést, hogy nincs-e csontszerkezeti eltérés, ami a panaszok mögött áll. Ennek kizárása után a fokozatos terhelés és a megfelelő cipőválasztás mellett nem lesz gond. Ne sétáljon betonon, aszfalton. Lehetőleg a természetben sétáljon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 20., 16:40; Megválaszolva: 2010. július 22., 09:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: