• Ízületi fájdalomra nem használ a gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jobb felkar éles fájdalom ezáltal nem tudja mozgatni a karját és a jobb oldali borda alatt is éles fájdalom. Fekvésnél a legkisebb mozgás is nagy fájdalommal jár. Idáig két alkalommal roppant hangosan a keze mozditáskor. A karján és a tüdején foltot találtak de amikor a tüdejét megnézték nem találtak semmit. Kapot fájdalom csillapitot de nem használ. A Gyogyszer neve Contramal. Sajnos az aszpirin,algoflex, se használ. Legalább a fájdalmat tudnánk csökenteni jo lenne.

        WEBBeteg szakértő válasza a ízület témában

        Tisztelt Kérdező! Nehéz így vizsgálat nélkül megmondani, hogy honnan ered a fájdalom. Eredhet a vállízületből, nyaki gerinc felől, vagy okozhatja idegbecsípődés is. Mindenképpen el kell menni egy reumatológiai vizsgálatra, illetve a folt nem tudom mit jelent az Ön olvasatában, de annak képalkotó (röntgen, vagy CT) vizsgálatokkal utána kell járni, mert lehet akár rosszindulató eltérés is!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. július 20., 11:35; Megválaszolva: 2010. július 24., 16:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: