• Alsó végtag

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Pár éve rendszeresen fájnak a lábaim /az izmok/, hol a vádlom, hol pedig a combom, olykor mindkettő. Néha még a fenekemben is érzem ezt az izomláz szerű fájdalmat. Külsőleg nem látható rajta semmiféle változás, gyengébbnek sem érzem. Nemrég voltam vérvételen, de az teljesen normális képet adott. Amikor influenzás vagyok, akkor nagyon szoktak fájni a végtagjaim. Lehetséges, hogy ráhúzódhatott? Édesapámnál régen ilyet állapítottak meg. Esetleg lehet lelki eredetű? Vagy túlságosan kötöttek a szalagjaim? Gondolkozok talpbetéten is, hátha az használ valamit. Annyira nem gondolom vészesnek ezt az egészet, de azért eléggé zavaró. És főként talán akkor érzem, amikor pihentetve van, terhelés alatt szinte nem is.Ön mit gondol, mi lehet ez? Milyen vizsgálatokra lenne szükség? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a izomfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A szóba jövő eltérés a lúdtalp. Nem szokásos, hogy pihentetés hatására jön elő. Keresse fel háziorvosát, aki fizikális vizsgálat során a legtöbb eltérést ki tudja zárni és be tudja utalni ortopédiára, vagy reumatológiára.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 10., 13:13; Megválaszolva: 2010. július 11., 19:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: