• Kézujj fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb. fél éve kezdődött. A jobb kezem középső ujját reggelenként nem tudtam teljesen behajlítani, ökölbe szorítani mert fájt és érdekesen kattogott, mintha átugrana az ujjperc. Újabban ugyanez a tünet jelentkezett a bal kezem kisujján is. Nyomásra egyáltalán nem fájnak az ízületek, nincsenek megdagadva nem pirosak. Mi okozhatja Nap közben a tünetek jelentősen csökkennek. Előre is köszönöm a választ.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a ujjfájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nehéz pontos választ adni. Elmondása alapján valószínűleg pattanó ujj betegsége van. ennek az a lényege, hogy az ín valami miatt kitüremkedik és az ínhüvelyszájadékon való áthatoláskor megszorul, majd átérve kattan egyet. Azt javaslom keressen fel egy kézsebészeti szakrendelést ahol megvizsgálják és ha szükséges meg is operálják!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2010. július 09., 11:48; Megválaszolva: 2010. július 12., 11:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: