• Így marad?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Másfél éve emeléses baleset ért, először rotátorköpeny-szakadást, majd 5 nap múlva, ultrahang után AC-szalag szakadást állapítottak meg. 3 hétig Gilchrist-kötést viseltem, utána 20 gyógytornát kaptam. 3 hónap után még mindig nagyon fájt, ezért Diprophos injekciót kértem és kaptam. Decemberig "kitartott", azóta újra fáj. Akkor vettem észre, hogy a másik vállamhoz képest szabad szemmel is jól láthatóan egész máshogy áll a sérült. Most már kattog is. Kérdéseim: Ez már mindig így marad, és mindig fájni fog? Szerintem másfél év után már nem kéne. (Volt már szakadásom máshol is, az előbb-utóbb jobb lett.) Köszönöm válaszát.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a vállfájdalom témában

        Vizsgálat, illetve röntgen és MR eredmények ismerete nélkül nem lehet megfelelő választ adni. Másfél év után valóban nem kellene, hogy fájjon. A sérülésből adódóan a panaszok hátterében meszesedés, ízületi gyulladás, porcsérülés, illetve idegsérülés is állhat. Azt tudnám tanácsolni, hogy keressen fel egy vállsebészeti szakrendelést, ahol különböző vizsgálatokkal kideríthetik panaszai okát!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2010. június 22., 12:11; Megválaszolva: 2010. június 26., 17:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: