• Miért ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        fáj a mellkasam már 1éve és a hátamba is átmegy a fájdalom nem tudom elképzelni hogy miért lehet ez pedig a szivem nem szokott fájni,a vérnyomásom az normális a pulzusom meg csak akkor emelkedik mikor izgalomba hozom magam pl:orvos,vagy bolt,várakozás,tömeg stb...Ez a háziorvosom szerint pánikbetegségre,szorongásra,feszültségre,és stresszre utal.de legjobb tudomásom szerint nem vagyok feszült beismerem néha igen sőt igazat is adok a háziorvosnak de ettől fájna meg nyomna ennyire a mellkasam és a hátam is? Ezekre a tünetekre Xanax 0,25 tablettát kaptam amely egyáltalán nem segített,majd Frontin 0,25 ami szintén nem segített,most pedig Rudotel 50x tablettát kaptam amiről még egyelőre nem nagyon tudok tapasztalatot mondani mert 3 napja kaptam . Ön mit javasol mit tegyek vagy milyen gyógyszert tudna ajánlani amitől ez a panasz csökkenne vagy elmulna? Előe is köszönöm szivs megétését és biztató válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Figyelje meg, hogy légvétellel, mozgással összefügg-e a fájdalom, ha igen, ez mozgásszervi és mellhártya-eredetre utal, ez esetben gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapító szedése javasolt. Emellett mindenképpen javasolnék egy rutin EKG-t és egy mellkas röntgent, ha ezek negatívak, ön is megnyugszik.



        Kérdés: 2010-06-15 18:10:53; Megválaszolva: 2010. június 15., 18:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: