• Hát- és derékfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő ' Doktor Úr Hónapok ota gyötör a hát és a derékfájás.Reomatologiai vizsgálat után a röntgen eredmény kimutatta ,hogy a hátgerincen spondilozis illetve derék diskusom van.Fizikotérapiai keelés meg inekciözás után a neurologus at mondta,hogy sajnos nincs mit tennie és menjek vissza a reomatologiára.Sajnos a kezelések nem érnek semmit és nekem meg nagyon fáj a hátam közepe és a derekam. Kérdésem az lenne a kérdés,hogy hova forduljak. Köszönettel O. Enikő

        WEBBeteg szakértő válasza a derékfájás témában

        Tisztelt Kérdező! Javaslom, hogy leleteivel kérje ki idegsebész véleményét. Bírálja el, hogy lumbalis gerinc CT vizsgálat szükséges-e. A neurológus is tud ebben segíteni. Az otthon végzett gyógytorna is kiemelt jelentőségű, mint ahogy a testsúly optimalizálása is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010-06-14 18:54:12; Megválaszolva: 2010. június 26., 17:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: