• Hova forduljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Nő! Már irtam önöknek többször hogy december óta vannak szédüléses panaszaim.Elöször fejfájással kezdödött a történetem akkor januárban elmentem idegorvoshoz elküldött MRbe szerencsére negativ lett.Utánna mentem szemészetre hogy talán az e de negatíiv lett ott is a vizsgálat.Beszéletm füll orr gégészel is ö azt mondta nekem nem valószinü hogy innen ered a szédülésem.laborok is lettek leéve minden nagyon jó.Belgyógyászaton is voltam Holter monitorozáson szív UHon ott is rendben volt minden.Már nagyon elvagyok keseredve mert fiatal 28 éves nő vagyok és tönkre teszi már az életemet ez az állandó szédülés minden nap.Csak akkor vagyok jól ha este fekszem az ágyban akkor nincs szédülésem csak ha egésznap talpon vagyok.Nagyon sokat fáj a derekam és nyakam is szinte minden nap.Voltam nyaki RTg felvételen ott kiegyenesedett nyaki lordosis állapitottak meg.Hova menjek még kivizsgálásra hogy most már rájöjjek mi okozza a napi szédülésemet.A vérnyomásom 110 és 80 között szokott ingadozni.Elöre is köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        KEdves Kérdező!

        Tekintettel a nyaki fájdalomra és a kiegyenesedett nyaki lordosisra, a panaszok hátterében akár mozgásszervi ok is állhat.A nyaki izmok kompenzatórikus merevsége okozhat szédülést. Javaslom, hogy végezzen rendszeresen gyógytornát és keressen fel gyógymasszőrt. Remélhetőleg ez lesz az ok a szédülés hátterében, és a javasolt kezelésre hamarosan elmúlik. Mielőbbi jobbulást!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-15 10:31:34; Megválaszolva: 2010. június 15., 10:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: