• Szív

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Azt vettem észre hogy néha fáj a hátam és rövid idejig szúr a mellkasom közepén és mellem felett.20 éves vagyok. válaszát köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Mivel Ön még fiatal, koszorúérelmeszesedés nem jön szóba, inkább mozgásszervi ( pl.háti gerincferdülés), illetve mozgáshiány vagy túlerőltetés jön szóba. A mellkasi szúrást pszichés okok, stressz is kiválthatják. Ha panaszai nem szűnnek, keresse fel háziorvosát, aki a megfelelő szakorvoshoz irányítja.

        Dr Jóna Angelika 


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-06-11 08:56:12; Megválaszolva: 2011. július 29., 14:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: