• Kosmodisk

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Sokszor nagyon fáj a gerincem illetve a derekam is, mivel betegségem végett csontritkulásom, gerincferdülésem, kezdődő izomsorvadásom van és a gerinc fájdalom sokszor már elviselhetetlen.Folyamatos izületi gyulladás végett a térdem is sűrűn fáj.Kíváncsi lennék az önök véleményére a Kosmodisk segédeszköz és a Dr. Levin mágneses térdpánt termékről.Használhat ez az én problémáimra?Vagy esetleg édesapámnak,akinek munkája végett fáj sokszor a térde illetve mostanában a derekam is szokott fájni.

        Köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a mozgásszervi betegség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Megpróbálható a mágneses eszközök használata, azonban önmagában valószínűleg nem lesz elég hatékony. Egyéb fizioterápoiás módszerekkel együtt, illetve gyógyszerekkel kiegészítve jó hatású lehet.

        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-06-10 22:10:11; Megválaszolva: 2010. június 10., 22:10

        Tudjon meg többet: mozgásszervi betegség
      • Kérdések és válaszok a témakörben: