• Sarokfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm önöket.

        33 éves normál testalkatú férfi vagyok. A problémám a következő, a jobb sarkam reggelente, vagy rövidebb ülés után is, fáj.Pár méter megtétele után múlik a fájdalom, majd "bejáródik", és nem fáj. Lehet ez rossz cipő miatt?Ha igen, akkor a bal miért nem fáj? A vékony talpú cipők esetleg okozhatják e ezt?

        Válaszukat köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a sarokfájás témában

        Kedves Kérdező!

        Lehet, hogy rossz a tartésa, és nem egyenletesen helyezi a testsúlyt a talpára, de a sarokfájdalom oka lehet még sarokcsontkinövés, talpi deformitás, a talpi kötőszövetes lemez gyulladása. Mindneképp javasolt ortopédus felkeresése.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2010-06-07 14:18:55; Megválaszolva: 2010. június 07., 14:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: