• Myalgia további vizsgálata, kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor Úr! Hosszú évek óta elviselhetetlen fájdalmat érzek a bal lapockám alatt ami görcsben nyilvánul meg. Cssak úgy tudom enyhíteni a féjdalam ha állandóan nyújtóztatom a hátamat és befeszítem. Amikor úgy érzm már nem fog fájni abban a pillanatban a görcs elvándorol egy másik állásba és minden kezdődik előről. 2003-ban porckorongkopást állapítottak meg. A fejemet néha tartani kell annyira fáj a nyaki csigolyám. Ülni kb. max 1 órát tudok folyamatosan. A bal oldali fenékben állandó éles nyomást érzek. Myalgiát állapítottak (áprilisban) meg és kezeléseket kaptam. A kereskedelkemben dolgozom. Eddig nem kellett árufeltöltést végeznem (csak egyszer)viszont a létszámleépítések miatt kénytelen leszek viszont csak sírva fogok tudni dolgozni és azt is meggörnyedve. (már kipróbáltam). A látszat csal mert ha rámnéznek nem látszik "betegség" jele. Milyen vizsgálatokat kérhetek esetleg a háziorvostól is amivel diagnosztizálni tudnák jelen és tartós állapotomat. Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a izomfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Egy reumatológiai vizsgálat szükséges, és ott fogják eldönteni, hogy indokolt-e további röntgen vagy esetleg CT vizsgálat. Mindenesetre fontos lenne, ha gondozásba vennék, és bizonyos időközönként eljárna kezelésekre, tornára.


        Kérdés: 2010-06-01 20:26:32; Megválaszolva: 2010. június 01., 20:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: