• Szív szúrás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Orvosok! Érdekel, hogy mi volt az a jelenség, amit az előbb éltem át. Egyik pillanatban elkezdet szúrni a szívem. Majd rögtön utána mégegyszer, majd mégegyszer. Aztán már csak fájt vagy furcsa érzésem volt, ami még mindig tart. Mitől lehet ez? Még sosem volt ilyen. Eddig csak nagy ritkán szúrt a szívem, néhány évente egyszer. Egyébként csak 21 éves vagyok, és annyira nem élek egészségtelenül. Nem iszom kólát és egészségtelen italokat, nem eszem csipszeket és jégkrémeket, csak néha csokikat meg édes ételeket, de csak azért, mert az olcsóbb, mint a húsételek. Meg egy kissé keveset iszom, mert nem kívánom. Az utóbbi időben a fekvőtámaszokon kívül sajnos nem sportoltam, csak ma megint elkezdtem biciklizni. A családban nem volt szívbetegség (ha volt, olyan régen, hogy nem emlékszik rá senki). Most is rosszul van a szívem. Nem tudom leírni az érzést, csak nagyon más érzés, mint általában. Most meg szédülök. A segítséget előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Valószínűleg egy bordaközti ideg becsípődött, vagy a mellkas izomzatának fájdalmát érezte. Egy rutin fizikális vizsgálat javasolt háziorvosnál a nyugalom megőrzése érdekében.



        Kérdés: 2010-06-01 13:07:35; Megválaszolva: 2010. június 01., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: