• Mgas ck érték tartós izom fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlet:

        3-4 éve tartó folyamatos izom fájdalom az utobbi idöben erösödött. Magas máj enzimek Got95  gpt100  ldh473  ck4468  streptolysin401   ck mb54 alfa hbdh 174 ezek voltak magasabbak . A többi értékem  átlegos volt. Minimális alkohol fogyasztás, cigi kává csoki nincs,Nem volt izom sérülés és semmi injekciót sem kaptam.Folyamatos könyök,comb,hátfájásom,fejfájásom van. keveset alszom mert mindíg fáj valami.Elözö vérvételnél a ck csak 3314 volt. Elkezdtem egy speciális multivitamin aminek a hatására csökkent az izom görcsök,fájdalmak,de nem múltak el. kb 20% javult . DE 80% még  ott van ami eléggé megkeseríti az életem.

        Várom válaszát

        Üdvözlettel Zoltán

        WEBBeteg szakértő válasza a izomfájdalom témában

        Kedves Zoltán!

        Keressen fel egy immunológiai szakrendelést, vagy egy olyan reumatológiai centrumot, amely egyetemen van, mert ki kell zárni, hogy nincsen-e myositise, azaz autoimmun izomgyulladása!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-27 18:21:59; Megválaszolva: 2010. május 27., 18:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: