• Tartós izo fájdalomra mi a javaslatuk?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        Folyamatos izom fájdalom a könyöknél, combnál, vállnál, fejfájás, fáradékonyság. a szemem néha fáradt mint aki nem alszik,igaz az is kevest teszem mert mindíg fáj valami.  Ezek a jelenlegi problémáim,tüneteim.A vérvételi leleteimnél a következök voltak kiemelkedők.

        Got:95   Gpt:100   Ldh:473  CK:4468  Ck-Mb54  streptolysin titer 401   creatinin 95  A többin az átlagos érték között volt.Eddig csak találgattak itt ott mi lehet a bajom. Minimális az alkohol fogyasztásom,nem eszek sok édességet nem dohányzom,nem volt semmilyen izom sérülésem, injekcio sem kaptam,csipős ételektöl is tartozkódom.  A következő vérvétel juniusban lesz.Elözmény: Hozzá vetőlegesen 3-4 éve van ez az izomfájdalom ami fokozatosan erösödik. az elözö vérvételnlé 3313 volt a ck. Van még egy sajermannom is. Most elkezdtem fogyasztani egy multivitamin ami ugy érzem csökkentette a fájdalmat,de szeretném inkább megszüntettni.

        Üdvözlettel: Zoltán

        WEBBeteg szakértő válasza a izomfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ez a CK érték nagyon magas, összefügghet az izomfájdalommal. Azt javaslaom, hogy jelentkezzen be minél hamarabb immunológiai rendelésre, hogy megnézzék, nincsen-e izomgyulladása, mert azt minél hamarabb kezelni kell!



        Kérdés: 2010-05-27 15:16:10; Megválaszolva: 2010. május 27., 15:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: