• ízület

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nő/Úr! TAVALY SUGÁRKEZELÉST ÉS KEMOTERÁPIÁT KAPTAM,AZÓTA A KEZEMEN EZ ÍZÜLETEKNÉL BÜTYÖK KEZD NŐNI .MIVEL LEHET A FOLYAMATOT LASSÍTANI,VAGY VAN-E VALAMILYEN KEZELÉS RÁ?

        WEBBeteg szakértő válasza a bütyök témában

        Vizsgálat nélkül nem lehet pontos választ adni. Az sem biztos, hogy a sugárkezeléssel, vagy a kemotherápiával van kapcsolatban az elváltozás, csak lehet, hogy egy időben alakult ki vele. Sok minden állhat a háttérben, így megfelelő terápiát sem tudok mondani. Azt javaslom keressen fel egy ortopédiai szakrendelést, ahol a különböző vizsgálatokkal a sok lehetséges ok közül meghatározzák a ténylegeset és a kezelést is elindítják.



        Kérdés: 2010-05-27 12:39:30; Megválaszolva: 2010. május 27., 12:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: