• Trombózis?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        42 éves vagyok és két hónapja nem menstruálok. Voltam nőgyógyászaton, mely nem igazolta sem a terhességet, sem pedig a klimax közeledtét. Kérdésem a következő lenne: Jobb bokám meg van duzzadva, piros, és ha befele próbálom fordítani, akkor fájdalmas. Abban az esetben ha kifele fordítom a bokámat, akkor húzó érzést érzek, amely kifejezetten jólesik a lábamnak. A vádlim semmilyen mozdulatra, érintésre nem érzékeny. Mindezek után azt szeretném tudni, hogy esetleg fenn áll e a trombózis veszélye, vagy a vérzéskimaradásnak köszönhető a boka duzzanata. segítségét előre is köszönöm.

        Maradok tisztelettel: C. Józsefné

        WEBBeteg szakértő válasza a bokaduzzanat témában

        Kedves Asszonyom!

        A boka duzzanata nem valószínű, hogy összefüggésben van a vérzéskimaradással, ellenben ízületi gyulladás, orbánc felmerül, keresse fel háziorvosát!A tünetek nem jellegzetesek trombózisra, de teljesen kizárni vizsgálat nélkül nem lehet.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-23 17:02:43; Megválaszolva: 2010. május 23., 17:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: