• könyöktörés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni,hogy könyöktörés esetén ha nem mütöttek a törés során letört darabbal mi történthet illetve a könyökömbe a szalag is elszakadt mi lesz ezekkel? A törött csont darab elporlad vagy betokosodik és ez gondot jelenthet-e későbben, illetve a szalag rögzödhet -e vagy csak ott van szabadon és ez okozhat -e valami problémát?

        WEBBeteg szakértő válasza a könyöktörés témában

        A letört darabbal a következők történhetnek vagy felszívódik, vegy visszarögzül a helyére, illetve előfordulhat, hogy különálló csontdarabként megmaradhat és a későbbiekben panaszt is okozhat, hiszen mozoghat a könyök hajlításakor. A szalag az letapad és lehegesedik legtöbbször megfelelő helyen és panaszt nem okoz.

        Ha a tört darab nem szívódik fel, vagy nem gyógyul vissza, akkor a panaszt okozó csontdarab eltávolítható!



        Kérdés: 2010-05-20 08:35:42; Megválaszolva: 2010. május 20., 08:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó