• Mi lehet a baja a lábamnak ? eltört volna ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Tegnap véletlenül belerúgtam a falba. A nagylábújjam fel van dagadva és kicsit lila. Ha nyugton van akkor nem fáj, ha lépek akkor kicsit. Elég ha borogatom ? Ugye nem tört el ? Tudom mozgatni a láújjamat rendesen de akkor fáj

         

        Köszönöm válaszát! Üdv, László

        WEBBeteg szakértő válasza a lábujj, törés témában

        Kedves László!

        Sajnos ennyi információ alapján nem lehet megítélni, hogy eltört-e a nagylábujja. A nagylábujj törése sokkal súlyosabb, mint a többi lábujjé, erősebb fájdalmat, gyulladást és bőralatti bevérzést okoz. Mindenképp keressen fel traumatológiai  szakrendelést. Ha töréskor az ízület is megsérül, műtétre is szükség lehet.


        Kérdés: 2010-05-10 18:07:51; Megválaszolva: 2010. május 10., 18:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: