• csontletörés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.Kérdésem,hogy ráestem a csuklómra és csontletörést mutat a röntgen. az orvos azt mondta ha fáj menjek 1 hét mulva vissza ha nem ne.. Mi lessz a szilánkal? felszívódik elindul valamerre?fáj és nemtudok rendesen még vezetni sem mert pont a jobb kezem .Tanácstalan vagyok .Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a csontszilánk témában

        Röntgen ismerete és vizsgálat nélkül nehéz pontos választ adni. A letört darab vagy visszacsontosodik a helyére, vagy felszívódik. Ha továbbra is panaszos a csuklója, akkor azt javaslom kersse fel kezelőorvosát és beszéljék meg a továbbiakat. Addig is kímélje a kezét, fáslizza, jegelje, borogassa, kenje valamilyen nem szteroid kenőccsel(Fastum, Flector, Voltaren).



        Kérdés: 2010-05-06 13:26:19; Megválaszolva: 2010. május 06., 13:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: